آگهی» برق رسانی به دوربین های مداربسته

 دوربین های مداربسته نیز مانند همه یتجهیزات الکترونیکی نیازمند انرزیبرق می باشند تا بتوانند به درستی کار کنند ما در این مطلب قصد داریم درمورد روش و کابل های تغذیه ی دربین های مداربسته صحبت کنیم و با نواع استاندارد های این بحث از دوربین های مداربسته اشنا بشویم.در ادامه با ما همراه باشید.

خرید دوربین مداربسته

(Power over Ethernet (POE روشی مناسب و امن برای تامین تغذیه مورد نیاز تجهیزاتی از قبیل دوربین های تحت شبکه، تلفن IP و دستگاه های بی سیم است.

با تزریق تغذیه به کایل شبکه، دیگر نیاز به اتصال تغذیه به صورت مستقیم به خود دستگاه نیست . این عمل بدون پایین آمدن کارایی شبکه به خوبی انجام می شود. به صورت کلی تنها در مواردی که از فیبر نوری و یا لینک های وایرلس به عنوان بستر انتقال استفاده میشود میتوان از مزایای POE صرف نظر کرد. 

از جمله مزایای PoE میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش کابل کشی ( فقط یک کابل برای انتقال داده و تغذیه کافی است.)
  • نصب و راه اندازی آسان
  • عدم نیاز به مشورت با متخصصین برق جهت انتخاب کابل برق مناسب
  • کاهش هزینه کل سیستم ( نیاز به اضافه کردن آداپتور و یا دوشاخه ی برق برای تامین برق نیست.)

اجزای تشکیل دهنده سیستم PoE

یک سیستم POE شامل دو جز اصلی می باشد:

۱- تجهیزات تامین کننده (Power Sourcing Equipment) : واحدی است که تغذیه را به کابل شبکه تزریق می کند. دو نوع PSE وجود دارد:

  • Midspan: یک تامین کننده مستقل است و صرفا تغذیه را به کابل شبکه اضافه میکند. زمانی استفاده می شود که بخواهند ویژگی POE را به شبکه ای که موجود است اضافه کنند. به طور معمول در انواع ۱۲ , ۶ , ۱ یا ۲۴ پورت موجود است.
  • Endspan: به سوییچ های شبکه ای اشاره می کند که ویژگی POE در آن تعبیه شده است. این تجهیزات علاوه بر عمل سوئیچینگ، تغذیه مورد نیاز را نیز بر روی کابل شبکه تامین می کنند.

۲- تجهیزات مصرف کننده (Powered Device) :این دستگاه برق مورد نیاز خود را  از طریق شبکه تامین میکند. این تجهیزات لزوما نباید مجهز به قابلیت PoE باشند تا بتوان PoE را در یک شبکه پیاده سازی کرد. بلکه با استفاده از Splitter ها میتوان قابلیت PoE را در یک شبکه برای تجهیزات   PD (برای مثال دوربین هایی)  که PoE نیستند پیاده سازی کرد.

توجه شما را به تصویر صفحه بعد جلب میکنیم.

شکل یک : ساختار اول

شکل دو : ساختار دوم

شکل سه : ساختار سوم

شکل چهار : ساختار چهارم

 

ماکزیمم مسافت مجاز و استاندارد در PoE معادل ۹۰ متر میباشد

همانطور که در شکل زیر و ساختار چهارم موجود در شکل چهارم صفحه قبل ، مشاهده میکنید، دیتا  از طریق کابل شبکه از سوئیچ و برق مصرفی DC از طریق کابل برق به Injector  PoE وارد می‌شود و از طریق پین‌های ۴، ۵، ۷، ۸ انتقال برق و ۱، ۲، ۳، ۶ انتقال داده روی تنها یک کابل شبکه انجام می شود. در مقصد نیز  نیاز به PoE Splitter برای تفکیک برق و دیتا و دریافت این دو (Data & DC out) روی دو کابل مجزا می‌باشد.

 

شناسایی دستگاه های POE :

سوییچ زمانی که پورتی down است تغذیه را غیرفعال نگه می دارد و یا به عبارتی به صورت موقتی POE را روی آن پورت غیرفعال می کند. با این حال سوییچ باید به طور مستمر چک کند که آیا دستگاهی به پورت سوییچ متصل شده است و به محض اتصال دوربینی (دستگاهی ) به یک پورت PoE ، سوییچ باید شروع به فراهم کردن تغذیه و انرژی درخواستی آن دوربین (دستگاه) بکند.

نحوه بررسی این که آیا هم اکنون دوربینی (دستگاهی) به پورت PoE سوییچ متصل شده است یا خیر به این صورت است که ، سوییچ ی ولتاژ ضعیفی را به صورت سراسری داخل کابل شبکه تزریق می کند و سیگنال دریافتی را مورد بررسی قرار می دهد. با این کار می تواند مقاومت (مقدار مصرفی) را در سراسر زوج ها اندازه بگیرد و تشخیص دهد آیا مدار تامین تغذیه کامل گشته و جریان برق برقرار است یا خیر.

برای مثال اگر مقاومت (مقدار مصرفی) ۲۵ اهم اندازه گیری شود، فرض بر آن گذاشته می شود که دوربینی (دستگاهی) با توانایی استفاده از POE به این پورت متصل شده است. سوییچ همچنان چندین ولتاژ از پیش تعیین شده را برای تست مقادیر مقاومت (مقدار مصرفی)، اعمال می کند و بسته به این میزان، جریان معینی را داخل سیم قرار می دهد . با این کار سوییچ میتواند تشخیص دهد که دوربین (دستگاه) متصل شده در سمت دیگر کابل به کدام کلاس POE تعلق دارد. با دانستن این موضوع سوییچ می تواند حداکثر تغذیه موردنیاز دستگاه را به آن تخصیص دهد. جدول زیر لیست کلاس های تغذیه POE را نمایش می دهد.

کلاس تغذیه

ماکزیمم تغذیه ارائه شده در منبع (PSE)

ماکزیمم تغذیه دوربین(PD)

مورد استفاده

۰ (default)

۱۵٫۴W

۰٫۴۴ – ۱۲٫۹۵ W

دوربین داخل / خارج

۱

۴٫۰W

۰٫۴۴ – ۳٫۸۴ W

غیر متداول

۲

۷٫۰W

۳٫۸۴ – ۶٫۴۹ W

غیر متداول

۳

۱۵٫۴W

۶٫۴۹ – ۱۲٫۹۵ W

اکثر دستگاه ها

۴(۸۰۲٫۳at)

Up to 30W

۱۲٫۹۵ – ۲۵٫۵ W

PTZ ، Heater با قدرت بالا

 

کلاس پیش فرض ۰ زمانی که سوییچ یا دستگاه از POE پشتیبانی نکند و یا اینکه تلاشی برای پیدا کردن کلاس تغذیه نکند، استفاده می شود.

مطالب مرتبط:دوربین مداربسته اصفهان

مطالب مرتبط:دوربین مداربسته تهران

مطالب مرتبط:دوربین مداربسته داهوا

 

کلاس ۴ بیشترین میزان توان خروجی (بالای ۳۰W)را به دوربین (دستگاه) ارائه می دهد. به طور معمول یک سوییچ به ازای هر پورت حداکثر ۱۵٫۴W ارائه می دهدکه برای تامین برق مورد نیاز دوربین های ثابت مکفی می باشد. پس برای تامین تغذیه دوربین های PTZ که توان مصرفی آن ها بالاتر از دوربین های ثابت است ( به دلیل وجود موتور هایی که مسئول چرخش دوربین هستند و یا مدار گرم کننده در دوربین در صورت وجود) باید دقت نمود که سوییچ مورد نظر از استاندارد IEEE802.3at پشتیبانی کند.

به طور خلاصه در جدول زیر دو استاندارد مهم و رایج در PoE را ملاحظه میکنید.

 

استاندارد

نام

تغذیه

IEEE 802.3af

PoE

۱۵٫۴W

IEEE 802.3at

PoE+

۲۵٫۵W

 

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • هیچ نظری یافت نشد